Žabie stehienká

4. října 2014 v 17:24 | Ludmila |  Deník


Prvý krát v živote som kúpila žabie stehienká a idem ich pripraviť na zajtra na nedelný obed.Teraz som odpočítala 36 kúskov ,malo by to byť 500g a zaliala plnotučným mliekom a dala do chladničky aby sa pomaly rozmrazili.Zajtrá ich ocedím ,trochu osuším omúčím a vysmažím.Príloha budú nové zemiaky soté a aioli.Raz som už stehienká jedla v Lyone v reštaurácii.



  1. Cuisses de grenouille
    Préparation culinaire
  2. Les cuisses de grenouille sont utilisées comme ingrédient principal ou secondaire dans des préparations culinaires de plusieurs pays situés sur au moins trois continents. Wikipédia
  3. Informations nutritionnelles
    Cuisses de grenouille
    Quantité pour100 grammes
    Calories 73
  4. Lipide 0,3 g
    Acide gras saturé 0,1 g
    Cholestérol 50 mg
    Sodium 58 mg
    Potassium 285 mg
    Glucide 0 g
    Fibre alimentaire 0 g
    Sucre 0 g
    Protéine 16 g
    Vitamine A50 IUVitamine C0 mg
    Calcium18 mgFer1,5 mg
    Vitamine D8 IUVitamine B60,1 mg
    Vitamine B120,4 µgMagnésium20 mg
Signaler un problème
Sources : USDA
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama