Skokanie stehienká

5. října 2014 v 16:07 | Ludmila |  Deník


Stehenká boli dobré.Prílohu som dala zemiakovú kašu a ajoli.Ja som si dala aj kyslú uhorku.Robila som to tak,že som ich dala rozmraziť do mlieka ešte včera .Dnes ešte celkom neboli rozmrazené tak som ich vytiahla z chladničky skôr.V mlieku dom ich nechala až začiatku prípravy.Asi 10 minút ored obedom.Ocedola som ich a na kus hliníkovej fólie som dala hladkú múku a do nej som dala tie stehienká na tiež múku trochu som to pohýbala a boli omúčene až dosť.Potom som ich vysmažila po 2 mimúty na každú stranu a vybrala na papierové utierky.Potom som dala do inej panvice maslo zmiešané s bylinkami a do neho som ich dala na chvíľu posmažiť asi 1 mimútu na každú stranu.Boli delikátne a výborné ale tým zbytočným manipulovaním sa múka moc otriasla a niektoré stehienká sa zlomili.Nabudúce ich v oleji nebudem predsmážať ale hneď v masle a potom ich dám na utierky okvapkať od masla.Menšia manipulácia,menej času.Mala som pol balíka 500g stehienok pre dve osoby je to dosť veľa stačilo by 330g a tak by som malôa ten balík na 3x.

 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama